Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,4 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,0
Komfort
8,3
Lokalizacja obiektu
8,9
Udogodnienia
8,1
Personel
8,6
Stosunek jakości do ceny
8,3
Opinie
    pl
    7,5
    19 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka
    pl
    8,3
    27 września 2017
    Zbyt mało naczyń w kuchni jak na czteroosobową rodzinę, kuchenka gazowa - trzeba mieć zapałki bo te które były w"pakiecie" nie wystarczyłyby na kilkudniowy pobyt. Łóżko w części głównej nie zbyt wygodne. Miasto rozległe, typowe dla masowej turystyki
    Położenie,duży taras
    Tomasz
    pl
    10
    27 września 2017
    Pobyt rewelacyjny! Byliśmy tutaj w czerwcu 2017, powróciliśmy szybko bo już we wrześniu, tym razem w apartamencie 45m. W poprzednim komentarzu opisałem hotel, dopiszę tylko iż apartament tak jak i studio - świetny. Polecamy hotel wszystkim, świetna lokalizacja i widok z okna - żal wyjeżdżać :)
    Marcella
    pl
    9,2
    23 września 2017
    Na żywo wygląda o wiele lepiej, zwłaszcza, że mieliśmy pokój z widokiem na plaże
    Katarzyna
    pl
    3,3
    16 września 2017
    Kradzież ponad 4 tys zł z pokoju
    Po przyjeździe do hotelu wraz z chłopakiem wyszliśmy podziwiać uroki włoskiego wybrzeża. Zostawiłam torebkę z duża sumą pieniędzy, wystarczającą jeszcze na około miesiąc wakacji we Włoszech, ukrytą w walizce pod rzeczami. Po powrocie zauważyłam ze rzeczy w walizce są inaczej ułożone niż je zostawiłam ponadto torebka była otwarta. Na pierwszy rzut oka nic z dużego pliku pieniędzy nie zginęło, dopiero podczas wyjazdu po przeliczeniu gotówki zorientowałam się ze została mi skradziona 1/4 pieniędzy, czego nie zauważyłam pierwszy raz spoglądając. Uważam, że zostało to zrobione podczas naszej nieobecności w pierwszej chwili po zameldowaniu się. Całość gotówki jaką posiadałam nie zniknęła jednocześnie, tak abym się nie zorientowała, że pieniędzy nie ma. Wrażenia zostały bardzo niesmaczne. Kradzież została zgłoszona, jednakże nie polecam obiektu jako uczciwego miejsca wakacyjnych wojaży.
    Bozena
    de
    7,9
    29 sierpnia 2017
    ogolnie polecam ten objekt dla rodzin z dziecmi plusem jest bliskosc do plazy
    Blisko plaza,pokoje dosyc przestronne,niestety miejsca parkingowe trzeba rezerwowac duzo wczesniej,w Rimini bylam pierwszy raz i nie musze tam wiecej jechac, typowa masowka,
    Maciej
    pl
    9,2
    23 czerwca 2017
    Większą dbałość o czystość
    Widok na morze
    Tomasz
    pl
    10
    10 czerwca 2017
    Best holiday ever :)
    Lokalizacja zaraz przy plaży, mieliśmy pokój od strony ulicy, był hałas lecz to normalne w Rimini - miasto żyje :) na ogromny plus zasługuje wielkość nie balkonu - lecz tarasu (!) łóżko duże i bardzo wygodne, pokój nowoczesny, łazienka przestronna. Podczas pobytu wymieniana pościel, ręczniki, pokój był sprzątany. W hotelu jest winda, w naszym pokoju (studio 28m2) był aneks kuchenny, duża lodówka, tv, pralka i ogromny taras. (podczas pobytu nie widzieliśmy aby inny hotel miał takie tarasy). Z czystym sumieniem możemy go polecić i chętnie znów tam wrócimy. Blisko restauracje, sklepy, apteki - wszystko na miejscu. Od dworca kolejowego ok 500m do hotelu.
    Pawel
    pl
    6,7
    13 października 2016
    Osoby nadzorujące obiekt mogłyby przemyśleć zwiększenie częstotliwości mycia w pokojach (aktualnie 1 raz/ tydzień) i przeszkolenie obsługi z niezwykle skomplikowanego systemu rejestracji gości co wydłuża oczekiwanie. Winda nie działała prawidłowo (nie otwierały się drzwi na 3 piętrze). W dwupoziomowych apartamentach na ostatnim piętrze, w łazience trudno się czuć komfortowo ze względu na małą ilość miejsca (np. przy umywalce brak lustra, a w kabinie prysznicowej nie można się wyprostować jeśli ma się więcej niż 185cm wzrostu). Brak atrakcji typowych dla hoteli: kawiarnia, basen, siłownia, sauna.
    Zdecydowanie największym atutem tego obiektu jest lokalizacja. Stosunek jakości do ceny na naprawdę przyzwoitym poziomie. Doskonały widok na plażę i morze z tarasów apartamentów z oknem wychodzącym na ul. Lungomare Guido Spadazzi. Dobre wyposażenie (zmywarka, pralka etc.). Darmowe WIFI. Dostępny parking podziemny.
    Elżbieta
    pl
    7,5
    4 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kamil
    pl
    7,9
    30 sierpnia 2016
    Darmowe rowery w stanie opłakanym.
    Miła obsługa.
    Łukasz
    pl
    10
    11 lipca 2016
    Komfortowy i przestronny.
    Brak czajnika elektrycznego, żeby zagotować wodę na kawę czy herbatę.
    Dwa wygodne pokoje z osobną klimatyzacją. Duży balkon z cudnym widokiem na plażę, z wyjściem z obu pokoi, na którym można przesiedzieć całe noce. Przydatne dodatkowe pomieszczenie "magazynowe" na pralkę, suszarkę i inne rzeczy, które nie muszą plątać się w pokojach. Jeśli jest się własnym autem warto skorzystać z parkingu podziemnego, bezpośrednio pod hotelem, z windą - który choć płatny (9 euro/dobę), zapewnia komfort dostępu do auta i korzystania z niego (wystarczająco wysoki - zmieściło się auto z boxem na dachu). Tym bardziej, że miejski też nie jest darmowy.
    Kinga
    pl
    6,2
    14 czerwca 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Barbara
    pl
    8,3
    9 czerwca 2016
    Chętnie jeszcze raz wynajęłabym ten apartament.
    Bardzo przestronny pokój i niesamowicie wygodne łóżko. Czysto, fajnie wyposażony apartament. Zaraz po prawej stronie można było spokojnie zaparkować samochód. Za tę cenę na prawdę super.
    Katarzyna
    pl
    9,2
    27 maja 2016
    Za oferowaną cenę warto skorzystać z oferty :-)
    Rezydencja bardzo słabo oznakowana, był problem żeby ją znaleźć, brak dużej tablicy z nazwą na froncie rezydencji. W opisie oferty brakowało także informacji gdzie dokładnie odbiera się klucze do apartamentu (wskazana była jedynie ulica bez nazwy hotelu). Brak czajnika w kuchni. Minusem może być dopłata za używanie kuchni 12 euro w przypadku pobytu na 1-2 doby.
    Duże wygodne łóżka (łącznie z rozkładaną sofą), duży przestronny taras, widok na morze (co prawda z pierwszego piętra mało widoczne, gdyż widok przesłania dach restauracji hotelowej mieszczącej się poniżej ale jednak jest ;-)). Kuchnia wyposażona, łazienka przestronna, pralka. Blisko market, sklep z napojami naprzeciwko, restauracje, do plaży 100 metrów. Polecamy restaurację Terrazza - pyszne włoskie dania i wyśmienite wino oraz przemiły właściciel :-) Przystanek autobusowy, którym można w 20 minut dojechać na dworzec, bezpośrednio przy hotelu. Piękna, czysta, szeroka plaża. Niedaleko także 3-piętrowy klub z dyskoteką Carnaby (na każdym poziomie inna muzyka). Do starego miasta około 7 km (bez problemu można dojechać autobusem za 1,3 euro, pieszo lub rowerem promenadą nadmorską. Bezpłatna wypożyczalnia rowerów przy hotelu (jakość rowerów nie jest wysoka, ale po mieście da się pojeździć).
    OlaK.
    pl
    5,8
    20 maja 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Boguslaw
    pl
    7,5
    17 lutego 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Zamknij